Mater

Bedrijfsarts
 
 

Nieuws


Rijbewijskeuring Juli 2024
25-06-2024
Er is een beperkte aantal plekken voor keuringen voor het verlenging of aanvraag van een rijbewijs vrijgemaakt in juli 2024.
Stuur daarvoor een bericht via de website. Klik daarvoor on -online- in de menu-balk en kies -Bericht- als u meer info wilt, of kies -Afspraak Verzoek- om een keuring in te laten plannen.


Meer nieuws......


 

Algemene Informatie

Kiest u als werkgever voor gemotiveerde werknemers, een actieve betrokkenheid, aandacht voor elkaar en enthousiasme in het bedrijf? Dan is de inhoud en kwaliteit van de arbozorg ook voor u een belangrijk onderdeel van uw beleid.
Daarbij gaat het niet alleen om de correcte afhandeling van de wettelijke procedures, maar ook om aandacht en betrokkenheid.

Bent u een werknemer met hart voor de zaak en enthousiasme voor uw werk? Is uw toewijding groot, maar heeft u vragen over(uw) gezondheid en werk? Lukt het werken misschien even niet in verband met uw gezondheid? Dan bent u gebaat bij aandacht, toewijding en kwaliteit van uw bedrijfsarts.

Mater Bedrijfsarts, aandacht in arbozorg.
Lees meer......
 

Diensten

Mater Bedrijfsarts verleent een breed scala aan bedrijfsgeneeskundige diensten.
Advies-spreekuren voor werknemers en ZZP-ers, keuringen voor taxi en vrachtwagen, verzuimspreekuren, coachende en ondersteunende gesprekken, enz...
Lees meer over Diensten......
 

Netwerk

Mater Bedrijfsarts heeft contact met dienstverleners die een persoonlijke dienstverlening en kwaliteit voorop zetten.
Zie (een deel van) het netwerk......
 

Voorwaarden

Bij samenwerking horen voorwaarden. Het gaat niet alleen om de algemene voorwaarden, maar bijvoorbeeld ook over afmeldingen, omgaan met gegevens en de klachtenprocedure.
Bekijk voorwaarden en regelingen......
 

Online

Gegevens dienen op een goede wijze te worden verzonden en ontvangen. Om uw gegevens veilig bij de bedrijfsarts te krijgen kunt u gebruik maken van een beveiligde verbinding via de website. Gegevens van de bedrijfsarts worden ook, indien mogelijk, beveiligd naar u verzonden...
U kunt via de website:
- gegevens doorgeven
- een klacht kenbaar maken
- een tip geven
- gegevens doorgeven
- een ziekmelding doorgeven
- een vragenlijst invullen
Ga naar online......
 

Contact

Mater Bedrijfsarts
Rissebeek 3
5032 WC Tilburg
T 013 203 20 03
KvK nummer: 17251851 0000
Big inschrijfnummer: 49043178801

Wilt u een bericht sturen? Ga dan naar Online.......

Belt u met een afgeschermd nummer (anoniem)? Dan wordt uw telefoontje doorgeschakeld naar de voicemail. U kunt dan alleen worden teruggebeld als u een bericht met uw telefoonnummer inspreekt.
 
Website ontwerp: Maya Schiffers (Yaschi) | Uitvoering: Mater Bedrijfsarts
  Mater  Bedrijfsarts
 
Welkom

Hartelijk welkom bij Mater Bedrijfsarts.

Tik voor andere info en voor het doorgeven van gegevens op de drie streepjes in de menu-balk hierboven...

Rijbewijskeuring Juli 2024
25-06-2024
Er is een beperkte aantal plekken voor keuringen voor het verlenging of aanvraag van een rijbewijs vrijgemaakt in juli 2024. Stuur daarvoor een bericht via de website.
Stuur daarvoor een bericht via de website. Klik daarvoor on -online- in de menu-balk en kies -Bericht- als u meer info wilt, of kies -Afspraak Verzoek- om een keuring in te laten plannen.
Website ontwerp: Maya Schifers (Yaschi)
Uitvoering: Mater Bedrijfsarts